Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Herovina wint overtuigend van Beesd

6 november 2022 om 01:01 Voetbal

HERWIJNEN Herovina heeft zaterdag met 6-2 gewonnen van Beesd. ,,We misten wat power in de eerste helft, maar na de pauze ging het een stuk beter bij ons’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot.

Herovina – Beesd 6-2

Herovina kwam al na vier minuten op 1-0, na een treffer van Kevin Steenbruggen. In de 24ste minuut verdubbelde Marthijn Hobo de voorsprong. In de 34ste minuut maakte Beesd de aansluitingstreffer. De ruststand was daarom ook 2-1.

In de 47ste minuut maakte Jesse van Vliet de 3-1 voor de thuisploeg. Rond de 58ste minuut kwam Beesd toch weer op 3-2. Hierna herpakte Herovina zich en Arno van Noord maakte in de 71ste en 74ste minuut de 4-2 en 5-2. In de 78ste minuut maakte Steenbruggen ook nog de 6-2.

Herovina is door de overwinning koploper in de 4e klasse E. Volgende week speelt het elftal van De Groot uit tegen Groot-Ammers, de huidige nummer twee.