Archief BDUmedia

GRC-14 overrompelt Schelluinen in eerste helft

6 november 2022 om 17:29 Voetbal

GIESSEN GRC-14 was zaterdag een maatje te groot voor Schelluinen. In Giessen werd het 4-1 voor de thuisploeg. ,,We kwamen al snel op achterstand, zo werd het meteen een moeilijke wedstrijd voor ons’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils.

GRC-14 – Schelluinen 4-1

In de eerste helft was GRC-14 zeer effectief met het maken van doelpunten. Binnen twintig minuten stond het al 2-0. Hierna kreeg de thuisploeg nog een strafschop waaruit het ook nog 3-0 werd. Toen de 4-0 viel, nog in de eerste helft, leek de wedstrijd al beslist.

Na de pauze nam GRC-14 wat gas terug, waardoor Schelluinen meer kansen kreeg. Uit een van deze kansen maakte Albert Musaj de 4-1. Meer dan dat zat er echter voor de bezoekers niet in.

Door de nederlaag staat Schelluinen elfde in de 2e klasse H. Volgende week komt Tricht, de huidige nummer zes, op bezoek.