Jan Noorlandt

SVW wint overtuigend van hekkensluiter Sliedrecht

12 november 2022 om 21:08 Voetbal

GORINCHEM SVW heeft zaterdag met 3-0 gewonnen van Sliedrecht. ,,Een meer dan terechte overwinning voor ons’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

SVW – Sliedrecht 3-0

1-0 Christiaan Perrier 64’

2-0 Patrick Zwart 79’

3-0 Ahmed Kelifa 87’

In de eerste helft waren de ploegen gewaagd aan elkaar. Er waren kansen over en weer, maar bij het rustsignaal was het nog altijd 0-0.

Na de pauze brak de wedstrijd meer open, en de thuisploeg nam het initiatief. Christiaan Perrier opende uiteindelijk de score in de 64ste minuut. Patrick Zwart verdubbelde de voorsprong in de 79ste minuut. De doelman van Sliedrecht was het hier echter niet mee eens en kreeg zijn tweede gele kaart wegens commentaar, waardoor de bezoekers met tien man kwamen te spelen. Ahmed Kelifa maakte uiteindelijk ook nog de 3-0.

Door de overwinning staat SVW elfde in de 1e klasse D. Volgende week speelt SVW uit tegen DUNO, de huidige nummer vijf, in Doorwerth.