SVS’65 speelt gelijk tegen Asperen na late tegentreffer

19 november 2022 om 22:57 Voetbal

ASPEREN SVS’65 heeft zaterdag met 2-2-gelijkgespeeld uit tegen Asperen. Hoofdtrainer Menno Beusekamp was afwezig, dus assistent-trainer Marvin Westerduin nam de honneurs waar.

Asperen - SVS’65 2-2

SVS’65 begon goed aan het duel. Toufik el Amghar opende de score voor de bezoekers. Asperen kwam hierna wel weer langszij. Voordat de teams aan de thee gingen kreeg SVS’65 nog een strafschop toegekend, Berat Sengul benutte deze waardoor het 1-2 werd.

In de tweede helft was het voornaamste doel van SVS’65 om de voorsprong te behouden. Dit ging voor een lange tijd goed. Pas diep in de blessuretijd, in de 94ste minuut, viel toch nog de gelijkmaker.

Door het gelijkspel staat SVS’65 achtste in de 4e klasse E. Volgende week komt Lekvogels, de huidige nummer elf, uit Lexmond op bezoek.