Jeroen van der Veer

SVW krijgt het deksel op de neus in Zaltbommel

3 december 2022 om 21:26 Voetbal

ZALTBOMMEL SVW heeft zaterdag met 3-2 verloren van Nivo Sparta in Zaltbommel. ,,Een vervelende middag voor SVW, we komen 0-2 voor en staan toch met lege handen’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

Nivo Sparta – SVW 3-2

De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd, in de 26ste minuut opende Patrick Zwart de score voor SVW. In de 32ste minuut maakte Nivo Sparta een eigen doelpunt, waardoor het 0-2 werd. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft was het de thuisploeg dat vol in de aanval ging. In de 72ste minuut viel de aansluitingstreffer. ,,Daarna werd het overleven voor ons.’’ In de 91ste minuut werd de gelijkmaker gemaakt. Het ging vervolgens van kwaad tot erger voor SVW, in de 95ste minuut, diep in blessuretijd, werd het ook nog 3-2.

Door de nederlaag staat SVW tiende in de 1e klasse D. Volgende week komt DZC’68 uit Doetinchem, de huidige nummer vier, op bezoek in Gorinchem.