Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Sleeuwijk te sterk voor NEO’25

10 december 2022 om 23:40 Voetbal

WAALWIJK Sleeuwijk heeft zaterdag met 2-3 gewonnen van NEO’25 in Waalwijk. ,,We hadden het op het einde eerder moeten afmaken, dan hadden we het onszelf niet zo moeilijk gemaakt’’, aldus Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt.

NEO’25 – Sleeuwijk 2-3

Binnen tien minuten kwam Sleeuwijk al op 0-1, door een treffer van Jeffrey Molhoek. Heel lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong, want nog geen minuut later kwam NEO’25 langszij. Hierna nam Sleeuwijk het heft wederom in handen, en in de 23ste minuut maakte Dylan van der Pluim de 1-2-rustand.

In de tweede helft schoot de thuisploeg uit de startblokken. Al snel stond het 2-2. Molhoek was wederom belangrijk voor Sleeuwijk, hij verzorgde de 2-3 in de 66ste minuut. NEO’25 probeerde hierna nog de 3-3 te maken, maar die viel uiteindelijk niet.

Door de overwinning staat Sleeuwijk vierde in de 3e klasse E. Sleeuwijk heeft nu winterstop. Zaterdag 21 januari speelt het elftal van Van Pelt uit tegen Sparta’30, de huidige nummer vijf, in Andel.