Archief BDU Media

Vuren maakt in slotseconde gelijk tegen Dongen

28 januari 2023 om 18:59 Voetbal

VUREN Vuren heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld tegen Dongen. ,,We waren in de eerste helft oppermachtig maar hebben daar niet het verschil kunnen maken’’, aldus Vuren-aanvoerder Ian van Wijk.

Vuren - Dongen 1-1

Aan het begin van de wedstrijd was Vuren heer en meester. Björn Paul leek de 1-0 te maken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Bij het rustsignaal waren de ploegen daarom in evenwicht.

In de tweede helft leek Dongen op 0-1 te komen, maar wederom werd de treffer afgekeurd wegens buitenspel. Rond de 74ste minuut slaagden de bezoekers er echter wel in om de 0-1 te maken. Vuren beukte hierna op de deur van Dongen, en in de 99ste minuut slaagde Jarl Deurhof erin de 1-1 te maken.

Door het gelijkspel staat Vuren twaalfde in de derde klasse E. Komende dinsdag komt DESK uit Kaatsheuvel op bezoek om de gestaakte wedstrijd (stand 1-3) van 6 december 2022 uit te spelen.