Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Vuren kan DESK geen pijn doen in tweede helft

1 februari 2023 om 17:35 Voetbal

VUREN Vuren heeft dinsdagavond met 1-4 verloren van DESK. De eerste helft was eind vorig jaar al gespeeld, maar de wedstrijd werd gestaakt (bij een stand van 1-3) wegens een blessure bij de scheidsrechter. ,,In het algemeen was een gelijkspel op basis van de tweede helft terecht geweest, dit was echter wel de best voetballende ploeg die wij dit seizoen tegen ons hebben gehad’’, blikte Vuren-trainer Rick Kolff terug op de wedstrijd.

Vuren - DESK 1-4

Vuren begon sterk aan de wedstrijd. De thuisploeg kreeg een paar kansen met Björn Paul maar de 2-3 wilde maar niet vallen. DESK kwam na zo’n twintig minuten beter in het duel en maakte ook de 1-4. De bezoekers kregen daarna echter een rode kaart waardoor Vuren weer de overhand kreeg. Desalniettemin kwam de thuisploeg niet meer tot scoren.

Door de nederlaag staat Vuren twaalfde in de 3e klasse E. Zaterdag komt ONI, de huidige nummer zeven, uit Gravenmoer op bezoek.