Jeroen van der Veer

Sleeuwijk wint eenvoudig van Dongen

11 maart 2023 om 19:26 Voetbal

SLEEUWIJK Sleeuwijk heeft zaterdag met 3-1 gewonnen van Dongen. ,,We hadden er in de eerste helft wel 4 of 5 moeten maken, we lieten Dongen langer dan nodig in leven’’, aldus Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt.

Sleeuwijk - Dongen 3-1

In de eerste helft was Sleeuwijk heer en meester op het veld. Frank ter Schiphorst opende de score voor de thuisploeg. Jeffrey Molhoek verzorgde vervolgens de 2-0. Vlak voor rust maakte Dongen de aansluitingstreffer.

Na de pauze hield Dongen het geloof in een resultaat waardoor het nog even ,,billenknijpen werd’’ voor Sleeuwijk. Petar Micic besliste de wedstrijd vlak voor het einde door de verlossende 3-1 te maken.

Door de overwinning staat Sleeuwijk tweede in de 3e klasse E. Volgende week speelt de formatie van Van Pelt uit tegen Vuren, de huidige nummer twaalf.