Blije gezichten bij de dames van Linge/PCG na winst in Waalwijk
Blije gezichten bij de dames van Linge/PCG na winst in Waalwijk De Linge/PCG

Dames de Linge/PCG winnen spannende wedstrijd in Waalwijk

2 oktober 2022 om 17:04 Waterpolo

GORINCHEM Na de nederlaag van vorige week, reisden de dames van de Linge/PCG weer met een gehavend team naar Waalwijk. Na een spannende wedstrijd namen ze de drie punten mee naar huis.

De eerste periode startte goed en de dames kwamen al snel op voorsprong door een inzwemactie uit het boekje, afgemaakt door Lisanne Plenter. Daarna breide de dames de voorsprong uit en eindigde de periode met 1-3. In de tweede periode kregen de dames van de Linge/PCG het moeilijk. Na een uitsluiting, wist de tegenstander te scoren en kwamen ze terug in de wedstrijd. De periode eindigde na een doelpunt van Iris Schepers in 3-4.

GEMOTIVEERD De derde periode startte goed met een doelpunt van Laura van den Brom. Na wat veranderingen in de verdediging, werd het steeds lastiger voor de tegenstander om te scoren. De wedstrijd bleef echter spannend. De periode eindigde met 5-7. De dames van de Linge/PCG waren super gemotiveerd om de punten mee naar huis te nemen. Men hield de verdediging goed gesloten waardoor de tegenstander nog maar een keer wist te scoren. Na een doelpunt van Sybrina Lauritsen eindigde de wedstrijd in 6-8.

Doelpuntenmakers: Lisanne Plenter, Iris Schepers, Laura van den Brom en Sybrina Lauritsen allen 2x.

Deel dit artikel via:
advertentie