Team & bestuur IFFG
Team & bestuur IFFG Ferry Verheij

Start kaartverkoop Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG) 2022

16 maart 2022 om 12:22 Film

GORINCHEM Het Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG) lanceerde afgelopen week het programma en vanaf donderdag 17 maart start de kaartverkoop. Dit jaar vindt het filmfestival plaats van 13 t/m 17 april. Tijdens de 6e editie zijn alle films weer te zien op het grote doek in de theaters van Gorinchem.

Dit jaar zal het filmaanbod weer worden omlijst met boeiende interviews, panelgesprekken, muziek en napraten in het festivalcafé. ,,Onze campagne onderschrijft onze boodschap, See U, Hear U, Tell U. Het is tijd om elkaar weer te zien, te spreken en met elkaar in gesprek te gaan. Dat is van groot belang in onze samenleving”, aldus Van der Kevie.

Het IFFG biedt meer dan de nieuwste wereldfilms. Er is een Lokaal Talent Programma, waarbij het festival makers uit de regio een podium biedt. Op vrijdag 15 april zijn er drie korte films en de documentaire Zandloper te zien. De jongerenjury gaat zes films jureren, wonen meetings bij en volgen een masterclass van Raimond van Soest. Op de slotavond zullen zij de Youth Jury Award uitreiken. De Audience Award wordt op 20 april bekendgemaakt.

,,Maar ook aan de thuisblijver is gedacht, er is een dagelijks online aanbod”, meldt Van der Kevie. ,,In de afgelopen jaren hebben we ook veel geleerd. We willen graag de mensen die, om wat voor reden dan ook niet van huis kunnen, ook een rijk filmaanbod bieden.”

Het complete programma van IFFG is op de website te vinden. Vanaf donderdag 17 maart om 19:00 uur zijn tickets verkrijgbaar via iffg.nl. Op de social media kanalen en de website vind je meer informatie en updates.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie