Yenthe ontvangt tegoedbon
Yenthe ontvangt tegoedbon hofland

Yenthe 550e leerling van Xtra English4kids!

11 mei 2022 om 16:02 Lokaal Deel je nieuws

Yenthe Augustijn is de 550e leerling van Xtra English4kids die zich dit jaar heeft aangemeld voor de cursus. Hiermee blijkt dat de cursussen voor Cambridge English aan een duidelijke behoefte voldoen in Gorinchem (en in Barendrecht). Al 7 jaar verzorgt Xtra English4kids cursussen voor basisschool kinderen van groep 4 t/m 8 om hen nog beter voor te bereiden op het voortgezet onderwijs. Oud leerlingen en ouders geven altijd een positieve respons: kinderen scoren bovengemiddeld op het v.o.

Er wordt gewerkt met de nieuwste lesmethode van Cambridge University Press. Dit is een hele goede methode om de kinderen taalvaardig te maken in het Engels. In de lessen ligt de nadruk op de taal productieve vaardigheden: spreken en schrijven. Moderne hulpmiddelen worden gebruikt om de leerlingen Engels te leren praten, lezen en schrijven : bijv. YouTube filmpjes, online oefeningen van Cambridge.  In principe kan iedere (gemotiveerde) leerling meedoen.

Uniek is dat leerlingen op het einde van de cursus een Placement Test kunnen doen. Deze test is wereldwijd erkend en geeft exact het niveau van de leerling aan.

Als voorbeeld van het plezier dat leerlingen ervaren in de les vertelt ze over het appje van één van de ouders van haar leerlingen. ‘Hij had op een terras in Spanje in het Engels een bestelling doorgegeven en was zo enthousiast. Ze stuurden ook de foto mee’.

De nieuw cursus start weer op 24 augustus a.s. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie