Fuad Hassen
Fuad Hassen Fuad Hassen

komende week in theater ‘t Pand

21 november 2022 om 19:26 Podiumkunsten

GORINCHEM Het programma van theater ‘t Pand voor komende week ziet er als volgt uit:

Fuad Hassen - Vogelvrij

Vrijdag 25 november, 20.30 uur. Inkom € 11.00

‘Vogelvrij’ is het vierde avondvullende cabaretprogramma van Fuad Hassen. Fuad valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedy stijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch weet hij rake klappen uit te delen. Ook weer nu, in zijn programma ‘Vogelvrij’. 

Ook de pandemie heeft Fuad aan het denken gezet. Wat als vanzelfsprekend werd gezien bleek ineens niet meer te mogen. Nu de maatregelen zijn verdwenen vraagt Fuad zich af of we échte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal… 

Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onder een afdakje. Onbeschermd. 

Op sterk water 

Zaterdag 26 november, aanvang 20.30 uur. Inkom; € 11.00

De perfecte kerst; iedereen samen, een heerlijk diner en een dik pak sneeuw. Zou het ooit nog eens voorkomen dat al deze ingrediënten samenkomen?
Natuurlijk, want er is hoop én er is Op Sterk Water.

Deze heren helpen je herinneren dat improviseren niet alleen onontkoombaar is, maar zelfs de oplossing in vele situaties. Ook met kerst!

Op Sterk Water staat al 20 jaar aan de top. Laat je verbazen door hun snelheid en humor. Train je lachspieren tijdens een ouderwets avondje improvisatiecabaret.

Dinsdag filmdag

En natuurlijk iedere dinsdag film in ‘t Pand, met op de dinsdagmiddag het filmcafé en op de avond het filmhuis. Nu met extra groot filmdoek.

Een kopje koffie wordt vers gezet, en de wijn zorgvuldig ingekocht. De middagfilm start.om 14.00 uur, de avondfilm om 20.15 uur. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden kunt u terug vinden op onze website als u zich aanmeld voor de nieuwsbrief. Of laat u gewoon verrassen op de Dinsdag filmdag 

Theater ‘t Pand

Korenbeurs 3-5, 4201 XD Gorinchem

Tel: 0183 638044

http://theaterpand.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie