Het team van GCC Print Pofessionals.
Het team van GCC Print Pofessionals. Tim Hartman
advertorial

GCC viert 30-jarig jubileum

17 juli 2020 om 11:03 Zakelijk

‘We hebben een neusje om snel kansen te ruiken’

GORINCHEM De slingers mogen uit bij GCC Print Professionals. De allround grafische partner uit Gorinchem viert dit jaar zijn dertigjarige jubileum.

Ze hadden zich het jubileumjaar iets anders voorgesteld bij GCC Print Professionals, maar afgelopen week werd er toch een klein feestje gevierd aan het pand aan de Einsteinstraat 1, waar het bedrijf sinds 2016 gevestigd is. ,,We wilden leuke dingen organiseren voor relaties en ook personeel. Wat precies verklappen we nog niet, dat komt allemaal nog. Voor nu hebben we toch een bescheiden feestje gehouden én ijsjes uitgedeeld met een winactie (zie laatste alinea)”, vertelt eigenaar én oprichter Frank den Hollander.

Hoewel de coronacrisis aan de ene kant roet in het eten gooide wat betreft de festiviteiten, daar toonden de afgelopen maanden ook maar weer eens aan hoe flexibel GCC Print Professionals is. ,,We hebben er een neusje voor om snel kansen te ruiken en ook tijdens de coronacrisis hebben we snel geschakeld. Zo verzorgden we razendsnel spatschermen en signing, zoals vloerstickers, om bedrijven te bedienen, zodat deze veilig door konden blijven werken tijdens de coronaperiode. Dit hebben we bijvoorbeeld gedaan bij HEMA’s en McDonalds-vestigingen door heel Nederland en dat doen we tot op de dag van vandaag nog steeds. Dat is absoluut een verdienste van het team.”

GCC voegde daarmee nog maar eens een dienst toe aan het uitgebreide pakket dat ze al boden wat betreft diensten. ,,We zijn altijd op zoek naar nieuwe opties en mogelijkheden en dat maakt ook dat we er na dertig jaar nog steeds zijn in een branche die regelmatig klappen te verduren krijgt. We zijn inmiddels niet alleen een printspecialist, maar ook experts in vormgeving en signing. Op die gebieden zijn we nu ook een serieuze speler geworden én we ontwerpen, produceren en monteren alles zelf”, aldus Den Hollander, die zich in de toekomst nog meer online wil manifesteren. ,,Zo werken we nu ook met brandportals. Dat houdt in dat bedrijven online hun drukwerk, van visitekaartjes tot briefpapier, in een eigen digitale omgeving kunnen aanpassen en bestellen. Met onlinediensten willen we verder groeien, maar ook print behoudt onze aandacht.”

Nog maar eens een vernieuwing dus. Lachend: ,,Onze naam is al meerdere keren veranderd en ik sluit niet uit dat dit nog eens gaat gebeuren. De naam moet wel de lading dekken en dat valt niet mee als je steeds nieuwe dingen bedenkt.”

Hoe Den Hollander GCC inmiddels wil omschrijven? ,,Als een allround grafische partner die kan helpen bij allerlei grafische vraagstukken. Vanaf een eerste ontwerp van logo en website tot aan het beletteren van gebouwen en auto’s en alles wat daar tussenin zit. We leveren altijd een oplossing op maat en monteren alles zelf. En we blijven ambitieus.”

WINACTIE Vanwege het fraaie jubileum deelde GCC vorige week ijsjes uit met daaraan een lotnummer. Heeft u zo’n lotnummer bemachtigd? Volg GCC op Instagram (gcc_print_professionals) en maak kans op waardebonnen van lokale ondernemers uit winkelcentrum Hoog Dalem!

Voor meer informatie over GCC Print Professionals: www.gcc.nl.

advertentie
advertentie