Afbeelding
Xtra English4kids

Certificaatuitreiking bij Xtra English4kids

29 juni 2023 om 13:04 Zakelijk

GORINCHEM Zeven Advanced leerlingen kregen woensdag 28 juni hun Certificaat en Cijferlijst bij Xtra English4kids op het Kleurenlint in Gorinchem. Bij de Advanced opleiding behaalden twee leerlingen het B2-niveau bij de Cambridge Placement Test.

Shabnam Hofland, de cursusleidster, is in september 2013 is begonnen met de cursus Xtra English4kids. Al 8 verzorgt Xtra English4kids Cambridge English cursussen voor het basisonderwijs in Gorinchem en Barendrecht. In deze 8 jaar zijn er al ruim 600 kinderen geweest die deze cursussen hebben gevolgd.

Cambridge English is de internationale standaard voor Engels. Met een Cambridge Certificaat kun je wereldwijd studeren. De cursussen onderscheiden zich van reguliere programma’s (die zich concentreren op communicatieve vaardigheden) dat alle 4 basisvaardigheden (lezen, luisteren, spreken, schrijven) aan bod komen. Daarnaast is de voertaal 100% Engels, zowel in de boeken als in de lessen.

Xtra English4kids verzorgt naschoolse cursussen Cambridge English voor basisschoolkinderen: voor leerlingen van groep 4 en 5 (Starter), groep 6 (Pre-Advanced) en voor groep 7 en 8 (Advanced)

De cursussen zijn een goede aanvulling op de reguliere lessen Engels en geven daardoor een nog betere aansluiting op het voortgezet onderwijs.

De lessen staan in het teken van ‘dingen doen met taal’. De kinderen moeten plezier hebben in de lessen die zij volgen én tegelijkertijd een goed niveau bereiken. Voor een betere aansluiting met het voortgezet onderwijs is het belangrijk dat de vier taalvaardigheden van de leerlingen d.m.v. taalonderdompeling worden ontwikkeld.

De cursussen beginnen weer het nieuwe cursusjaar en starten op donderdag 24 augustus. De cursus duurt het hele schooljaar en de kosten zijn € 16,- per les. Er zijn geen toelatingseisen, alleen een goede motivatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie