Rosalie van der Hammen van House of Flow & Grow
Rosalie van der Hammen van House of Flow & Grow House of Flow & Grow

Bijkomen bij House of Flow & Grow

16 augustus 2023 om 09:58 Zakelijk

Van een verkwikkende massage tot holistische behandeling

GORINCHEM Rosalie van der Hammen is eigenaar van de praktijk House of Flow & Grow. Ze is masseuse van huis uit en mag zich deze maand ook holistisch therapeut gaan noemen. Ze biedt net zo makkelijk een eenvoudige, verkwikkende massage om te ontspannen als een holistische behandeling op alle niveaus. Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Vastzittende spieren, een nek die niet wil meebewegen, schouders die niet lekker voelen of een rug die niet mee wil werken. Allemaal klachten die niet prettig zijn en waar een goede massage wonderen doet. Zo’n massage is een heilzaam moment, waarop de meest uiteenlopende klachten grondig worden aangepakt.

,,Maar je hoeft echt niet te wachten tot er klachten zijn. Ook zomaar even een massage is een cadeautje aan jezelf. Het is goed voor lichaam en geest. Tijdens het masseren zet ik desgewenst de Reiki-techniek in. Via mijn handen geef ik dan universele energie door om het lichaam een extra energetische boost te geven. Het mooie is dat de energie altijd naar die plek in je lichaam gaat, waar deze het nodig heeft.’’ Rosalie weet waar ze over spreekt en past Reiki op verzoek toe voor een nog diepere ontspanning. Ze spreekt daarmee tegelijkertijd het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan.

Als holistisch therapeut werkt ze met verschillende technieken en methoden, zoals het eerder genoemde Reiki, vanzelfsprekend massage, klankschalen, kristallen, oliën, ademwerk, innerlijk kind heling, systemisch werk, loslaatmethodes (Sedona-methode, EFT en MIR), inzichtkaarten en coachtechnieken.

Rosalie: ,,Mijn aanpak is direct, liefdevol, respectvol, zonder oordeel en out of the box. Ik help jou op een veilige manier je donkere kant te omarmen en de weg naar jouw hart – jouw kompas – te vinden. Zodat je weer in je kracht komt en gaat leven, in plaats van overleven.’’

Ze weet uit ervaring dat het leven soms anders loopt dan gewenst. Daarom heeft ze zeker bij mensen met een extra rugzakje het gevoel dat ze wat extra’s biedt. Ze schuwt het niet om met cliënten met zware mentale klachten de diepte in te duiken.

,,Zij moeten zich veilig voelen, weten dat er geen oordeel is. Die connectie moet er zijn, dat is een voorwaarde, anders wordt het niets. Ik schroom niet om je een spiegel voor te houden, maar biedt daarna tools om daar mee om te gaan. Zo’n traject duurt zeker enkele maanden en is behoorlijk intensief.’’

Veiligheid, respect en out of the box handelen zijn de kernwaarden van Rosalie. Ze creëert een setting waarin alles er mag zijn in liefde. Alleen dan – als er geen oordeel en vastomlijnde methodes zijn – bereikt Rosalie de diepere laag en de kern. Dan ziet ze kans om blokkades te helen en met oude patronen te breken.

House of Flow & Grow, Korenbeurs 4, Gorinchem. Afspraak maken kan via: rosalie@houseofflowandgrow.nl of via WhatsApp op 06-13774430. Meer informatie: www.houseofflowandgrow.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie