Ab Donker

EBOH maatje te groot voor Arkel

9 oktober 2021 om 23:50 Voetbal

DORDRECHT Zaterdag heeft ASV Arkel met 4-0 verloren van EBOH. ,,Wij hebben het vandaag niet laten zien’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands.

EBOH - Arkel 4-0

Al vrij snel was EBOH sterker dan Arkel en in de 25ste minuut opende de thuisploeg daarom de score. Ongeveer tien minuten later werd het nog 2-0 en kort voor rust maakte EBOH ook nog de 3-0.

In de tweede helft hield Arkel de thuisploeg iets beter tegen en EBOH kreeg ook nog een rode kaart na een overtreding. Heel lang hadden de bezoekers hier geen profijt van want Robert Scheurwater kreeg ook een rode kaart na een overtreding en zo was het nog maar tien tegen tien. In de 75ste minuut maakte EBOH de 4-0 en vervolgens bloedde de wedstrijd langzaam dood.

Door het verlies staat Arkel 12e in de 2e klasse F. Volgende week speelt Arkel thuis tegen Wieldrecht, dat 3e staat na een 1-1-gelijkspel tegen Atlena.