Afbeelding
Ab Donker

ZBC’97 en jeugdig Herovina delen de punten

12 maart 2022 om 20:14 Voetbal

ZWIJNDRECHT Herovina heeft zaterdag met 2-2-gelijkgespeeld uit tegen ZBC’97 in Zwijndrecht. ,,Door de vele afwezigen hadden wij vandaag 3 A-junioren in de basis staan, die een goede aansluiting toonden bij het eerste elftal’’, blikt Herovina-trainer Marcel de Groot terug op de wedstrijd.

ZBC’97 – Herovina 2-2

De bezoekers begonnen sterk aan de eerste helft van de wedstrijd. Na een klein halfuur gespeeld te hebben maakte Rick Bakker de 0-1 voor Herovina. Kort daarop maakte hij ook de 0-2 en zo hadden de bezoekers een mooie uitgangspositie. ,,We hadden daarna ook nog de 0-3 moeten maken.’’ Op slag van rust maakte ZBC’97 de aansluitingstreffer en zo werd het toch weer spannend.

In de tweede helft waren de meeste kansen voor de thuisploeg. De grootstse kans was echter voor Jesse van Vliet, die bijna de 1-3 maakte maar de lat trof. In de 74ste minuut viel toch nog de gelijkmaker voor ZBC’97 ,,uit het niets.’’ Hierna waren er nog een paar kansen over en weer maar bleef het bij 2-2.

Door het gelijkspel staat Herovina achtste in de 4e klasse E. Volgende week komt SV Noordeloos, de huidige nummer 12, op bezoek in Herwijnen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie