Vuren gemakkelijk langs GDC

12 maart 2022 om 20:54 Voetbal

VUREN Vuren heeft zaterdag met 4-1 eenvoudig gewonnen van GDC uit Eethen. ,,Een terechte overwinning voor ons’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff.

Vuren – GDC 4-1

De thuisploeg vloog uit de startblokken door een treffer van Bas van der Vliet in de tweede minuut van de wedstrijd. ,,Hierna had Vuren meteen het overwicht in de wedstrijd.’’ GDC was alleen af en toe gevaarlijk uit de hoekschoppen. Bij het rustsignaal stond het nog steeds 1-0.

Vuren begon ook flitsend aan de tweede helft want al in de 46ste minuut maakte Bjorn Paul de 2-0. Nog geen twee minuten later was het weer raak voor de thuisploeg, deze keer was Fabian van Horssen trefzeker. Hierna deed GDC wat omzettingen en daardoor had Vuren het even lastig. In de 73ste minuut werd het nog 3-1. Heel lang konden de bezoekers niet hopen op een comeback echter want nog geen minuut later maakte Paul zijn tweede van de dag en besliste zo de wedstrijd definitief.

Door de overwinning staat Vuren negende in de 3e klasse D. Komende dinsdag komt koploper GVV’63 uit Gameren op bezoek in Vuren.