Ab Donker

Sleeuwijk verliest nipt van Wieldrecht

12 maart 2022 om 22:14 Voetbal

SLEEUWIJK Zaterdag heeft Sleeuwijk met 0-1 verloren van titelkandidaat Wieldrecht, dat een aantal spelers moest missen vanwege schorsingen. ,,Zonde, als er een moment was geweest om Wieldrecht te kunnen verslaan dan was dat vandaag’’, blikt Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de wedstrijd.

Sleeuwijk – Wieldrecht 0-1

Aan het begin van de wedstrijd waren beide teams niet heel erg sterk. ,,Het duurde heel lang voordat er een schot op goal kwam. Het was vooral van ons geen beste wedstrijd, wij misten veel passie vandaag.’’ Bij het rustsignaal waren de ploegen nog in evenwicht.

In de tweede helft kregen de bezoekers iets meer kansen en al snel werd duidelijk dat het team dat als eerste zou scoren de wedstrijd zou gaan winnen. Uiteindelijk bleek dit Wieldrecht te zijn, die in de 78ste minuut de 0-1 maakten.

Door de nederlaag staat Sleeuwijk elfde in de 2e klasse F. Volgende week speelt het elftal van Van Pelt uit tegen Arkel, de huidige nummer twaalf.