Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Woudrichem verliest van EBOH door eigen doelpunt

20 maart 2022 om 21:06 Voetbal

DORDRECHT Woudrichem heeft zaterdag met 2-1-verloren van EBOH in Dordrecht. ,,Wij hadden de wedstrijd goed onder controle, maar waren minder scherp in de tweede helft’’, aldus Woudrichem-trainer Gerrie Schaap.

EBOH – Woudrichem 2-1

0-1 Tim Saaman 7’

1-1 Joey Steenbakker 43’

2-1 Aljan Dekker (eigen doelpunt) 69’

Woudrichem begon sterk aan de wedstrijd, al in de zevende minuut opende Tim Saaman de score voor de bezoekers. Hierna waren er nog enkele kansen om de voorsprong uit te breiden maar al deze kansen gingen mis. Vlak voor het rustsignaal kwam EBOH ,,tegen de verhoudingen in’’ op gelijke hoogte door een doelpunt van Joey Steenbakker.

De bezoekers kwamen minder sterk uit de kleedkamer. ,,De wil om te scoren ontbrak.’’ In de 69ste minuut sloeg Woudrichem-doelman Aljan Dekker ongelukkig de bal in zijn eigen doel waardoor het 2-1 werd. De bezoekers hadden hierna nog wel wat kansjes op de gelijkmaker maar die bleef uiteindelijk uit.

Door de nederlaag staat Woudrichem zevende in de 2e klasse F. Volgende week komt de nummer tien, Drechtstreek, op bezoek.