Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

ONI en Vuren delen de punten

26 maart 2022 om 18:08 Voetbal

GRAVENMOER Zaterdag heeft Vuren met 2-2-gelijkgespeeld tegen ONI in Gravenmoer. ,,Een terecht gelijkspel, maar er had meer ingezeten voor ons’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff.

ONI – Vuren 2-2

Aan het begin van de wedstrijd hadden de bezoekers het overwicht. Toch was het de thuisploeg die in de 30ste minuut ,,geheel tegen de verhoudingen in’’ de 1-0 maakte. Hierna had Vuren tot aan het rustsignaal het lastig, maar verdere schade werd voorkomen.

In de tweede helft begon Vuren weer beter in de wedstrijd te komen en in de 55ste minuut maakte Bjorn Paul de gelijkmaker. Kort daarop was het de thuisploeg die toch weer op voorsprong kwam, in de 65ste minuut werd het namelijk 2-1. Het slotakkoord was voor Bas van der Vliet, die in de 75ste minuut uit een vrije trap de verdiende gelijkmaker binnenschoot. Hierna hadden beide ploegen nog een paar kansen maar het bleef bij 2-2.

Door het gelijkspel staat Vuren negende in de 3e klasse D. Volgende week komt Schelluinen, de huidige nummer drie, op bezoek.