Ab Donker

Gehavend SVS’65 verliest kansloos van Peursum

16 april 2022 om 19:45 Voetbal

GIESSENBURG SVS’65 heeft zaterdag met 4-0 verloren van Peursum. ,,We hadden een hoop geblesseerde spelers en afwezigen vandaag, het was allemaal net even teveel’’, aldus SVS’65-trainer José van de Ven.

Peursum – SVS’65 4-0

De thuisploeg begon erg sterk aan de wedstrijd. ,,Wij waren meteen de onderliggende partij.’’ Al snel stond het daarom ook 1-0 voor Peursum. Vervolgens werd het ook nog 2-0 door een eigen doelpunt van Jerzy Timmermans. Vlak voor rust had SVS’65 met kansen van Sam Muilenburg en Kyano de Groot de mogelijkheid op de aansluitingstreffer, die viel uiteindelijk niet.

Aan het begin van de tweede helft was er nog een goede kans Muilenburg maar ook deze kans ging er niet in. Toen Peursum rond de 60ste minuut de 3-0 maakte was het definitief gedaan met SVS’65. Kort daarna kreeg Timmermans ook nog een rode kaart. Tegen het einde van de wedstrijd werd het nog 4-0.

Door de nederlaag staat SVS’65 negende in de 4e klasse E. Volgende week komt Unitas (zaterdag), de huidige nummer zes, op bezoek in Spijk.