Ab Donker

Kozakken Boys kan achterstand niet ombuigen tegen Spakenburg

18 april 2022 om 21:21 Voetbal

SPAKENBURG Kozakken Boys heeft maandag met 3-1 verloren van Spakenburg. ,,We kregen een enorme domper in de blessuretijd van de eerste helft, daar zijn we nooit helemaal van hersteld’’, blikte Kozakken Boys-trainer Michel Langerak terug op de wedstrijd.

Spakenburg – Kozakken Boys 3-1

1-0 Ravelino Junte 45+2’

2-0 Floris van der Linden 55’

3-0 Floris van der Linden 71’

3-1 Johnny Lommers 84’

In het eerste gedeelte van de wedstrijd waren de teams gelijkwaardig aan elkaar. Geen van de ploegen wist een hele grote kans te forceren. Vlak voor het einde van de eerste helft kwam Spakenburg, door een treffer van Ravelino Junte, toch nog op 1-0. ,,Er was geen aanleiding dat zij nog zouden scoren, dus het was een enorme domper.’’

Aan het begin van de tweede helft kwam Spakenburg ook nog op 2-0, door Floris van der Linden, en zo werd het een hele lastige wedstrijd voor de Werkendammers. Toen Van der Linden ook nog de 3-0 maakte was de wedstrijd gespeeld. Johnny Lommers redde nog wel de eer voor Kozakken Boys door de 3-1 te maken in de 84ste minuut.

Door de nederlaag staat Kozakken Boys zestiende in de Tweede Divisie. Komende zaterdag speelt het elftal van Langerak uit tegen Ijsselmeervogels in Spakenburg, die momenteel dertiende staan.