Unitas (zaterdag) boekt zakelijke overwinning op Lekvogels

2 oktober 2022 om 23:36 Voetbal

GORINCHEM Unitas heeft zaterdag met 4-1-gewonnen van Lekvogels uit Lexmond. ,,Vanaf het begin zaten wij goed in ons ritme’’, aldus Unitas-trainer Othman Bouchaten.

Unitas (zaterdag) – Lekvogels 4-1

De thuisploeg begon ijzersterk aan de wedstrijd. Na twintig minuten spelen zette Tesfalem Tekle Tinsue de thuisploeg op 1-0. Nog geen twee minuten later verdubbelde Sem van den Dool de voorsprong. Vlak voor het rustsignaal maakte Thijs van der Wal via een strafschop ook nog de 3-0.

In de tweede helft bleef Unitas oppermachtig. Lekvogels kreeg in de 70ste minuut echter wel een penalty toegekend, deze werd binnengeschoten en daardoor stond het weer 3-1. Rudy Schrijver zorgde er in de 82ste minuut voor dat de marge weer 3 was.

Door de overwinning staat Unitas derde in de 4e klasse E. Volgende week speelt het elftal van Bouchaten uit tegen ASH, de huidige nummer negen, in Hellouw.