Gemeente Amersfoort

Woudrichem verliest van Wilhelmina’26 in matige wedstrijd

7 november 2022 om 00:57 Voetbal

WIJK EN AALBURG Woudrichem heeft zaterdag met 1-0 verloren van Wilhelmina’26 in Wijk en Aalburg. ,,Een zes-punten-wedstrijd die helaas voor ons in het voordeel van Wilhelmina’26 is uitgevallen’’, aldus Woudrichem-trainer Gerrie Schaap.

Wilhelmina’26 – Woudrichem 1-0

In de eerste helft waren de ploegen gelijkwaardig aan elkaar. Er waren echter maar weinig kansen en daarom was de ruststand ook 0-0.

Kort na de pauze kwam Wilhelmina’26 op een 1-0-voorsprong. Woudrichem ging hierna nog wel op zoek naar de gelijkmaker. Toen Danny Schaap in de 83ste minuut een rode kaart kreeg was het echter wel gedaan met de bezoekers.

Door de nederlaag staat Woudrichem twaalfde in de 2e klasse H. Volgende week speelt de ploeg van Schaap uit tegen Altena, de huidige nummer dertien.