Archief BDUmedia

Kozakken Boys eenvoudig langs Jong Sparta

3 december 2022 om 22:28 Voetbal

WERKENDAM Kozakken Boys heeft zaterdag met 4-1 gewonnen van Jong Sparta. ,,We hebben een goede wedstrijd gespeeld met veel passie en beleving’’, aldus Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood.

Kozakken Boys – Jong Sparta 4-1

1-0 Kevin Vermeulen 16’

1-1 Achraf Madi 24’

2-1 Rick Mulder 33’

3-1 Ugur Altintas 60’

4-1 Gino Creutzburg 78’

Kozakken Boys speelde zeer succesvol opportunistisch voetbal tegen de bezoekers. In de 16e minuut maakte Kevin Vermeulen de openingstreffer. Jong Sparta kwam al snel met een antwoord, in de 24ste minuut maakte Achraf Madi de gelijkmaker. De thuisploeg werd niet uit balans gebracht en in de 33ste minuut zorgde Rick Mulder voor de 2-1-ruststand.

In de tweede helft behield Kozakken Boys de overhand. In de 60ste minuut maakte Ugur Altintas de 3-1 en in de 78ste minuut besliste Gino Creutzburg de wedstrijd door de 4-1 op het scorebord te zetten.

Door de overwinning staat Kozakken Boys twaalfde in de Tweede Divisie. Volgende week speelt de ploeg van Calderwood uit tegen Excelsior Maassluis, de huidige nummer tien.