Ab Donker

GJS wint eenvoudig van Streefkerk

22 april 2023 om 21:09 Voetbal

DALEM GJS heeft zaterdag met 4-1 gewonnen van Streefkerk. ,,In een sterke eerste helft speelden wij goed onder de hoge druk van Streefkerk uit, waarna wij al snel de wedstrijd beslissen’’, blikte GJS assistent-trainer Marc van der Linden terug op het duel.

GJS - Streefkerk 4-1

Al in de zesde minuut van de wedstrijd maakte Youri Bos de 1-0. Ben Vissers verdubbelde binnen een kwartier de voorsprong. Toen Bos in de 25ste minuut ook de 3-0 maakte was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Tot het rustsignaal bleef het bij 3-0.

Na de pauze kwam Streefkerk nog wel op 3-1, dit bracht de zege voor GJS echter niet meer in gevaar. Vlak voor tijd maakte Sjors Hendriks ook nog de 4-1 voor de thuisploeg.

Door de overwinning staat GJS tweede in de 2e klasse H. Volgende week speelt GJS uit tegen Alblasserdam, de huidige nummer negen.