Parkinson Café Gorinchem e.o.

22 maart 2023 om 12:14 Zorg

GORINCHEM In De Bannehof te Gorinchem wordt dinsdag 28 maart weer het Parkinson Café Gorichem e.o. gehouden. Het thema van de avond is: “Parkinson Op Maat”.

De Parkinson Op Maat-studie is een onderzoek naar het ontstaan en verloop van de ziekte van Parkinson. Door een grote groep mensen met Parkinson twee jaar lang uitgebreid te volgen, willen de onderzoekers nieuwe kennis opdoen en een basis leggen voor persoonsgerichte behandelingen. De presentatie wordt gegeven door Ginny Snellen.

Het Parkinson Café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden, mantelzorgers en belangstellenden. In een ontspannen sfeer wordt er per keer een onderwerp besproken.

Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kan men in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten. Het café begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Locatie: Woonzorgcentrum Bannehof, Voermanstraat 169 Gorinchem. Toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan bij voorkeur via de mail: info@parkinsoncafegorichem.nl of telefonisch: 06-57288893

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie