ANDEL Vuren heeft dinsdag eenvoudig gewonnen van Sparta’30 in Andel. ,,Wij speelden ze van het kastje naar de muur vandaag’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff.

0-3 Fabian van Horssen 60’

1-3 Lennard van Andel 65’

1-4 Fabian van Horssen 70’

1-5 Micheal Tahamata 80’

De bezoekers waren vanaf het begin van de wedstrijd de dominante ploeg. Na twintig minuten maakte Bjorn Paul de openingstreffer. Tegen het einde van de eerste helft was het wederom Paul die de voorsprong verdubbelde.

In de tweede helft ging Vuren vrolijk door met scoren, Fabian van Horssen maakte in de 60ste minuut de 0-3. Lennard van Andel redde hierna nog wel de eer voor de thuisploeg door de 1-3 te maken. Vervolgens maakte Van Horssen nog de 1-4 en Micheal Tahamata de 1-5.

Door de overwinning staat Vuren zevende in de 3e klasse D. Komende zaterdag komt TSVV Merlijn, de huidige nummer elf, uit Tilburg op bezoek in Vuren.