Boy Imminck

SVS’65 overklast SSW

28 mei 2022 om 23:46 Voetbal

SPIJK SVS’65 heeft zaterdag met 6-1 gewonnen van SSW uit Dordrecht. ,,Een terechte uitslag, wij waren de betere ploeg’’, aldus SVS’65-trainer José van de Ven.

SVS’65 – SSW 6-1

Vanaf het begin van de wedstrijd was de thuisploeg het betere elftal. Willem Looijen maakte al na zeven minuten de 1-0. Vijf minuten later verdubbelde diezelfde Looijen de voorsprong. Hierna deed SSW nog wel iets terug maar dat werd al snel tenietgedaan door een treffer van Fitim Meha.

In de tweede helft liep SVS’65 verder uit op SSW door treffers van Looijen, Sam Muilenburg en Meha.

Door de overwinning staat SVS’65 negende in de 4e klasse E. Volgende week speelt het elftal van Van der Ven uit tegen ASH, de huidige nummer acht, in Hellouw.