Unitas beleefde een eenvoudige middag tegen JOS
Unitas beleefde een eenvoudige middag tegen JOS Theo Bos

Unitas heeft geen kind aan JOS

11 september 2022 om 19:44 Voetbal

GORINCHEM Unitas heeft zondag met 5-2 gewonnen van JOS Watergraafsmeer. ,,Wij zijn vandaag 90 minuten lang de baas geweest’’, blikte Unitas-trainer Hans de Jong terug op de wedstrijd.

Unitas – JOS Watergraafsmeer 5-2

De thuisploeg was vanaf de aftrap dominant in de wedstrijd tegen JOS. Al na acht minuten maakte Robert Mutzers de 1-0. Joey Lokasi verdubbelde deze score in de 22e minuut. Unitas-speler Alexander McDermott maakte tevens zijn debut hierna als invaller.  Hierna kwam JOS toch weer op 2-1 door een ,,cadeautje van Unitas’’. Hierdoor was de ruststand dus 2-1.

In de tweede helft ging Unitas vrolijk door met scoren. Mutzers maakte de 3-1 uit een strafschop in de 55ste minuut en zeven minuten later maakte hij ook de 4-1, en zijn hattrick compleet. In de 67ste minuut kwam JOS nog wel tot 4-2 maar een ontketende Mutzers zorgde in de 76ste minuut ook nog de 5-2.

Door de overwinning staat Unitas vierde in de Derde Divisie B. Volgende week speelt het elftal van De Jong uit tegen UNA, de huidige nummer dertien, in Zeelst.