Sleeuwijk te sterk voor MVV’58

26 november 2022 om 21:42 Voetbal

SLEEUWIJK Sleeuwijk heeft zaterdag met 2-1 gewonnen van MVV’58 uit Meteren. ,,We hadden eigenlijk na 15 minuten al met 3-0 voor moeten staan’’, blikte Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de wedstrijd.

Sleeuwijk – MVV’58 2-1

Sleeuwijk schoot uit de startblokken tegen MVV’58, al in de 5e minuut maakte Paul den Braven de 1-0 uit een hoekschop. Hierna volgden nog een flink aantal kansen voor Sleeuwijk, maar het bleef bij 1-0. In de 27ste minuut kwamen de bezoekers, tegen de verhoudingen in, op gelijke hoogte. Tot het rustsignaal werd er vervolgens niet meer gescoord.

In de tweede helft bleef Sleeuwijk sterker dan de ploeg uit Meteren, en in de 60ste minuut maakte Frank ter Schiphorst de 2-1. Hierna drongen de bezoekers wat meer aan maar het bleef uiteindelijk 2-1.

Door de overwinning staat Sleeuwijk derde in de 3e klasse E. Volgende week is Sleeuwijk vrij. De week daarop speelt de ploeg van Van Pelt uit tegen NEO’25, de huidige nummer acht, in Waalwijk.